Manavgatta Yangın : Manavgat'ta bir evde çıkan yangın söndürüldü - Haberler / Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı.

Manavgatta Yangın : Manavgat'ta bir evde çıkan yangın söndürüldü - Haberler / Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı.. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı.

Manavgat'ta korkutan yangın - Antalya Haberleri
Manavgat'ta korkutan yangın - Antalya Haberleri from img6.mynet.com
Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı.

Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı.

Antalya Manavgat yangın son dakika! Antalya yangını son ...
Antalya Manavgat yangın son dakika! Antalya yangını son ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor.

Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü.

Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi.

Manavgat'ta sebze meyve deposunda yangın çıktı - Kemer ...
Manavgat'ta sebze meyve deposunda yangın çıktı - Kemer ... from www.kemergozcu.com
Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi.

Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code